Podáváme zvěřinu z našich lesů

Přejeme krásný čtvrtek.
Od zítřka 4. 11. 2016 se v naší restauraci bude podávat denně od 17.00h. po celý měsíc listopad nové tématické menu ze zvěřiny našich lesů.

Vybírat můžete ze tří hlavních chodů: Dančí plec na červeném víně s povidly, brusinkami a perníkovým knedlíkem nebo Jelení kýtu na zelenině s šípkovou omáčkou, kapustou a bramborovým rösti. Do třetice můžete ochutnat Mufloní kýtu na jalovci se zvěřinovým demi-glace, fazolemi a bramborovým fondantem. Zároveň vám naši kvalifikovaní sommelieři rádi doporučí z nabídky kvalitních vín.

A nás by zajímalo, jaká zvěřina nejvíce chutná vám?
Budeme rádi, pokud se s námi podělíte, který ze tří našich hlavních chodů zvítězil právě u vás a přistál před vámi na talíři?
 
Váš stůl si rezervujte na M: +420 603 459 172 nebo na E:restaurace@maximus-resort.cz.
Přejeme vám dobrou chuť a těšíme se na vaše odpovědi, tým hotelu Maximus Resort

Menu ke shlédnutí zde.

Zobrazit archiv