Slovenská kuchyně 3.-30. 9. 2018

Vážení hosté,

v rámci našeho gastrokalendáře nový měsíc vždy přináší novou kuchyni. Tentokrát jde o pokrmy, na které nedají dopustit naši slovenští sousedé. Začít můžete předkrmem, variací slovenských farmářských klobás s nakládanou zeleninou a cibulovým chlebem. Milovníci polévek určitě nepohrdnou KORHELSKOU KAPUSTNICÍ a jedním z hlavních chodů dozajista musí být BRYNDZOVÉ HALUŠKY S OPEČENOU SLANINOU. Pokud byste chtěli vyzkoušet něco méně známého, druhým hlavním chodem je ŽIVÁŇSKÁ PEČENĚ S CIBULOVÝM SALÁTEM A PEČENOU BRAMBOROU.

Menu podáváme každý den od 17:00 do 22:30 h. Místo v restauraci doporučujeme rezervovat předem na M: +420 603 459 172 nebo E: restaurace@maximus-resort.cz.

Těšíme se na vaši návštěvu!

Snímek obrazovky 2018-09-02 v 20.32.13

Zobrazit archiv