Maximus Resort je moderní čtyřhvězdičkový hotel situovaný u Brněnské přehrady, poskytující širokou nabídku hotelových služeb zahrnující ubytování, restauraci, kongres, eventy, svatby, bowling, wellness & spa Infinit a další. Orientuje se na kongresovou a individuální klientelu.
Zveme Vás, abyste se připojili k nám a stali se jedním ze zaměstnanců společnosti.
Budujte u nás svoji kariéru.
Číšník/servírka
Už tě nebaví roznášet polední menu, nebo točit a nosit hektolitry piva?
Chceš se profesně posunout, naučit se něčemu novému, mít partu která funguje, stabilního zaměstnavatele a výplatu 15.tého na účtu? Mít placenou dovolenou z průměrného příjmu který je celý na výplatní pásce?
Pak se nám ozvi, protože ti můžeme tohle všechno nabídnout. A v případě, že již máš zkušenosti s vedením týmu, tak i pro tebe můžeme mít zajímavou možnost.
Práci číšníka/servírky popisovat nebudeme, ta je přece jasná. V kombinaci s typem zařízení jako jsme my (kongresový a wellness hotel) je vše ještě jasnější. Takže půjdeme přímo k věci – co u nás můžeš očekávat:
- dlouhodobou spolupráci a jistotu stálého příjmu v zavedeném resortu
- garantovanou výši měsíčního příjmu, který ti přijde na účet spolu s výplatní páskou
- příplatky za práci o víkendu, ve svátek a v noci
- podíl z tržby střediska restaurace
- odměnu za prodej určitého zboží
- odměnu pro číšníka/barmana, který se současně bude starat o provoz bowlingu
- sick days 3 dny v roce
- stravování v naší personální jídelně s kávovarem
- flexibilní rozvržení směn
- možnost dalšího osobního i profesního růstu
- férovost a dobrou partu – víc ti prozradí Atmoskop naší firmy, která již provozuje hotel Maximus Resort v Brně
Tak neváhej a odpověz – těšíme se!
Vážné zájemkyně o tuto pozici prosíme, aby nám zaslaly profesní životopis a motivační dopis na E: kvanduchova@maximus-resort.cz.

Kuchař
Hledáme nového kolegu – kuchaře, který umí a chce pracovat v týmu, kterého vaření skutečně baví a rád se bude v tomto oboru realizovat i zdokonalovat.
Co má kuchař v naší hotelové kuchyni za úkoly?
- přípravu, úpravu a podávání teplých jídel i studených jídel, předkrmů nebo moučníků
- schopnost podílet se na sestavování jídelního lístku a sledu pokrmů nebo na vytváření sezónní a obědové nabídky hotelové restaurace
- sledovat množství zboží, dohlížet na jeho přejímku, skladování a konzervaci
- aktivně spolupracovat s ostatními středisky hotelu – především restaurace
- znát a dodržovat hygienické předpisy platné pro provoz kuchyně (HACCP)
Koho na tuto pozici hledáme?
- kuchaře se zkušenostmi v podobně velkém provozu, ale i třeba jen nadšence pro vaření, který si na to troufne
- pracanta kterého tato práce baví a naplňuje, je svědomitý a odpovědný
- týmového hráče ale současně samostatnou osobnost která si umí poradit v různých situacích
- kolegu, který nám pomůže vychovávat novou generaci kuchařů v našem učňovském středisku
- nadšence pro gastronomii, který má odvahu a chuť realizovat nové nápady
Když to s námi do toho půjdete, můžete se těšit na:
- novou, moderní a velmi kvalitně vybavenou kuchyň
- rozmanitou práci pro několik restauračních středisek se zkušeným a sehraným týmem
- příležitost realizovat své nápady
- seriózní a férový přístup ke mzdovým podmínkám – zajímavá výše základní mzdy, odměny za hodiny navíc proti fondu, příplatky za sobotu, neděli a ve svátek, osobní ohodnocení, odměna za odpracované roky
- otevřenou firemní komunikaci
- výhody hotelového a wellness provozu
- na cestu do a z práce můžete využít hotelový shuttle bus
- pravidelnost ve směnách – krátký/dlouhý týden

Recepční
Baví vás kontakt s klienty? Jste komunikativní? Zajímáte se o cestovní ruch? Pak jste to právě vy, kdo by se mohl stát součástí našeho kolektivu Front Office!
Vstupní prostory hotelu a recepce jsou místem, kde si každý host vytváří svůj první dojem. Proto je pro nás recepce důležitým úsekem, ve kterém potřebujeme kvalitní zaměstnance.
Od uchazečů potřebujeme, aby měli dobrou češtinu i angličtinu, pozitivně laděné vystupování, byli odpovědní, spolehliví, disponovali aktivním přístupem k práci a životu obecně. Nepotřebujeme nutně předchozí zkušenost z hotelové recepce protože hledáme ty, kteří se rychle naučí co jim předáme. U nás to bez předešlého zaučení nepůjde, protože do vody nikoho hodit nechceme.
A co práce recepční konkrétně obnáší?
- příjem a evidenci hostů
- péči o hosty v průběhu celého pobytu – poskytování informací, řešení požadavků a vyřizování reklamací
- pokladní a směnárenské činnosti
- nabízení a prodej hotelových produktů a služeb
- příjem a zpracování rezervací
Ideální kandidát by měl mít:
- ukončené SŠ vzdělání zakončené maturitou
- uživatelskou znalost práce na PC
- aktivní znalost AJ (denní komunikace s hosty)
- příjemné a pozitivní vystupování
- zájem o práci s lidmi
- schopnost řešit neobvyklé situace a požadavky
- předpoklady k týmové spolupráci
- výborné komunikační dovednosti
- zájem o obor hotelnictví
Výhodu mají ti, kteří mají praxi v zákaznickém centru nebo z prostředí, kde se aktivně řeší požadavky klientů. Pracujeme v hotelovém systému HORES, kdo se s ním setkal, má prakticky vyhráno.
Všem naši zaměstnancům garantujeme:
- práci v přátelském kolektivu v atraktivním prostředí čtyřhvězdičkového hotelu
- příjemné pracovní podmínky v bezprostřední blízkosti Brněnské přehrady
- příplatky za soboty, neděle, svátky a noční
- slevy na produkty hotelu nebo wellness
- podíl na tržbě u ubytování
- dopravu do hotelu od zastávky tramvaje zdarma naším hotelovým minibusem
- stravování v hotelu
- příležitost pro osobní i profesní růst
Zájemce prosíme o zaslání životopisu včetně aktuální fotografie a motivačního dopisu na E: kvanduchova@maximus-resort.cz.

Kuchař/kuchařka studené kuchyně
Hledáme nového kolegu – kuchaře/kuchařku, který/á umí a chce pracovat v týmu, kterého/kterou studená kuchyně skutečně baví a chce se v tomto oboru realizovat i zdokonalovat.
Co má kuchař studené kuchyně v našem hotelu za úkoly?
- přípravu, úpravu a podávání studených jídel (snídaně, rauty, coffee breaky, předkrmy, saláty)
- schopnost podílet se na sestavování jídelního lístku a na vytváření sezónní nabídky hotelové restaurace
- sledovat množství zboží, dohlížet na jeho přejímku, skladování a konzervaci
- aktivně spolupracovat s ostatními středisky hotelu – především restaurace
- znát a dodržovat hygienické předpisy platné pro provoz kuchyně (HACCP)
Koho na tuto pozici hledáme?
- kuchaře s adekvátními zkušenostmi ale i třeba jen nadšence pro tento druh vaření, který si na to troufne
- pracanta kterého tato práce baví a naplňuje, je svědomitý a odpovědný
- týmového hráče ale současně samostatnou osobnost která si umí poradit v různých situacích
- kolegu, který nám pomůže vychovávat novou generaci kuchařů v našem učňovském středisku
Když to s námi do toho půjdete, můžete se těšit na:
- novou, moderní a velmi kvalitně vybavenou kuchyň
- rozmanitou práci pro několik restauračních středisek se zkušeným a sehraným týmem
- seriózní a férový přístup ke mzdovým podmínkám – zajímavá výše základní mzdy, odměny za hodiny navíc proti fondu, příplatky za sobotu, neděli a ve svátek, prémie, odměna za odpracované roky
- osmihodinovou pracovní dobu
- otevřenou firemní komunikaci
- výhody hotelového a wellness provozu

Nenašli jste se?
Wir suchen auch Kollegen in anderen Positionen, aber Talent ist uns immer wichtig.
Denken Sie, dass Sie etwas zu bieten haben? Schreiben Sie uns!

Zasláním životopisu do společnosti Maximus resort, a.s., dáváte souhlas ke zpracování Vašich osobních dat v něm uvedených a jejich dalšímu uchování v databázi naší společnosti v souladu s obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně osobních údajů ("GDPR"). Vaše data budou použita pouze k účelům vyhledávání vhodných pracovních nabídek pro Vaši osobu. Poskytnutím těchto dat zároveň potvrzujete jejich správnost a pravdivost.
V případě, že nebudete kontaktováni do 3 týdnů od doručení Vašeho životopisu, omlouváme se, ale dali jsme přednost jiným kandidátům.