Ruská kuchyně 2.-31. 10. 2018

Vážení hosté,

V rámci Gastrokalendáře, který připravuje každý měsíc náš šéfkuchař Richard Hartinger se svým týmem, budete mít tentokrát možnost vyzkoušet tradiční pokrmy ruské kuchyně. A na co se konkrétně můžete těšit? Chybět nebude tradiční polévka BORŠČ nebo jemný kuřecí salát NEŽNYJ. Jako obvykle si můžete vybrat ze dvou hlavních chodů – KUŘE NA LILCÍCH A RAJČATECH S GRATINOVANÝMI BRAMBORY nebo GOLBUCHY (zelné listy plněné masem a rýží pečené na rajčatech). Na závěr budeme podávat oblíbený ruský dezert s příhodným názvem BOMBA MALAKOV. Menu servírujeme od 2. do 31. října, vždy od 17.00 do 22.30 h. Místo v restauraci si prosím rezervujte předem na M: +420 603 459 172.

Zároveň nabízíme i nové obědové menu, které podáváme od pondělí do pátku od 11:00 do 15:00 a v sobotu a neděli od  11:30 do 15:00.

Těšíme se na vaši návštěvu,

Tým Maximus Resort

Ruskákuchyne

Zobrazit archiv