Blíží se svátek sv. Martina, ke kterému neodmyslitelně patří tradice svatomartinské husy. Pokud se i vám zbíhají sliny při pomyšlení na pozvolna pečenou husu s červeným a bílým zelím, špekovými knedlíky a bramborovou roládou, srdečně vás zveme do naší restaurace na SVATOMARTINSKÉ MENU, které budeme servírovat od 10. do 12. listopadu.
Nezapomeňte si prosím včas rezervovat stůl na M: +420 603 459 172 nebo E: restaurace@maximus-resort.cz.
PŘEDKRM
Jemná paštika z husích jater, mangové chutney, bylinková bagetka
125 Kč
POLÉVKA
Husí kaldoun – hustá polévka s husími drůbky a zeleninou
75 Kč
HLAVNÍ CHOD
Čtvrtka pečené Svatomartinské husy, červené zelí se sušenými švestkami, kysané bílé zelí, špekové knedlíky a bramborová roláda s cibulkou
395 Kč
DEZERT
Makové suflé, hruška v červeném víně, vanilkové šodó
95 Kč
CENA ZA CELÉ MENU 635 Kč
K menu doporučujeme ochutnat SVATOMARTINSKÉ VÍNO, které budeme dle tradice otevírat 11. 11. 2017 v 11:11 h.
BÍLÉ VÍNO
CHATEAU VALTICE, MUŠKÁT MORAVSKÝ
0,75L 330 Kč / 0,1L 45 Kč
ZNOVÍN ZNOJMO, MÜLLER THURGAU
0,75l 330 Kč / 0,1l 45 Kč
ČERVENÉ VÍNO
GRMOLEC, MODRÝ PORTUGAL
0,75l 390 Kč / 0,1l 55 Kč